Ontdek wat Planify voor u kan betekenen!

Wat zien uw bezoekers
Wat zien bezoekers

De bezoekers op jouw website krijgen een overzichtelijk scherm om een afspraak met u of met één van uw medewerkers te maken. Dit kunnen zij enkel in de periodes van het weekschema dat u zelf vooropstelt en indien u dit toelaat kunnen zij meteen kiezen voor een specifiek medewerker.

De bezoeker maakt de afspraak voor een specifieke dienst en u krijgt hiervan een melding. Nadien kan u in uw eigen backend de afspraak beheren en bijvoorbeeld een medewerker aan toekennen.

Wat ziet de manager
Wat ziet de manager
Via je eigen login kan je als manager alle agenda items beheren. Concreet betekent dit dat je er medewerkers kan aan koppelen, deze kan aanpassen of verplaatsen en eventueel kan verwijderen.
Wat zien medewerkers
Wat zien medewerkers

Je kan aan je medewerkers een login geven zodat zij hun afspraken kunnen zien. Ze kunnen eventueel ook werkbonnen printen.

Indien je dit als manager zo bepaalt, kunnen de bezoekers meteen ook een medewerker selecteren bij een afspraak. Uiteraard kan je als manager bijsturen.

Agenda
Agenda
Nieuwe aanvragen voor een bezoek aan uw winkel of bedrijf worden in een mooi overzicht getoond. als manager heeft u de mogelijkheid om deze aan uzelf of een medewerker toe te voegen (als de bezoeker deze zelf niet kon kiezen). uiteraard is er ook een zoekfunctie voorzien en kan u eenvoudig door de dagen scrollen.
Diensten
Diensten

De manager bepaalt alle diensten die de bezoekers kunnen selecteren. Voor een kapsalon kan dit bv een knipbeurt of een kleuring zijn, voor een garage een klein of groot onderhoud, of voor een winkel in social distance tijden, kan dit een handige tool zijn om uw afspraken te boeken.

Maar eigenlijk kan deze tool van nut zijn voor iedereen die een of andere dienst aanbiedt. Kijk maar even op onze site www.sinergio.be waar je een afspraak kan boeken voor een bespreking over je website of webshop.

Categorieën
Categorieën
Als je veel diensten wil aanbieden, kan het handig zijn voor de bezoeker dat deze zijn ingedeeld in categorieën. Niet verplicht, maar soms dus wel praktisch.
Terugkerende taken
Terugkerende taken
Voor sommige dienstaanbieders kan het handig zijn dat zij terugkerende taken kunnen voorzien. Zo kan de loodgieter bijvoorbeeld zijn jaarlijkse ketelonderhoud hierin al voorzien.
Customising
Customising
Het is mogelijk voor de manager om een eigen kleurenpalet aan jouw planify te geven zodat deze naadloos past in je eigen website. Via slechts lijntje code (toe te voegen in je site) wordt deze tool zelfs bruikbaar voor iedereen.
Uw kost

We hebben planify opgestart als een cloudapplicatie waarbij u zelf met een erg kleine inspanning de afsprakentool installeert in uw eigen website. We willen de kost erg democratisch houden en voorzien slechts een tarief van 5 euro (excl btw) per maand. De aanrekening gebeurt evenwel meteen voor een jaar (onze administratie willen we ook niet op stang jagen), maar kan op elk ogenblik kosteloos opgezegd worden.

En dit is niet alles. Om de eenvoud ervan te duiden voorzien we dat u gedurende een maand planify kosteloos kan testen op uw eigen site. Gewoon omdat we zeker zijn van de waarde ervan.

Wat zien bezoekers