Cases

Toen Corona vooral nog een Mexicaans bier was, was ons Sinergio-team al aan de slag aan de ontwikkeling van een gloednieuwe tool om afspraken eenvoudiger te beheren. Onze doelgroep was in die tijd kapper, schoonheidssalon, garagehouder, loodgieter, .. kortom iedereen die regelmatig afspraken maakt binnen zijn bedrijf. Belangrijk voor ons zou hierbij de eenvoud zijn om het te in te passen in je eigen (bestaande) website en de eenvoud in gebruik voor de manager en bezoekers !

In deze nieuwe tijd, en met het oog op de complexere regels rond bezoeken van klanten of relaties in uw bedrijf of winkel, blijkt de kersverse PLANIFY plots ook de ideale tool voor alle ondernemers.

We hebben ons laten overtuigen om planify daarom beschikbaar te stellen aan iedereen die zijn afspraken eenvoudig wil beheren voor een verwaarloosbare kost.

Ontvang je bezoekers efficiënt en veilig. Probeer Planify snel. Aanmelden >>
Voorbeeld 1

chevron_right Kappers, garagisten of elke ondernemer waar klanten vooraf een afspraak maken

U kan zelf alle diensten aanmaken die u aanbiedt aan uw klanten. Per dienst kan u al dan niet een tarief koppelen en een (gemiddelde)duurtijd. Indien een klant deze dienst dan wil boeken zal de agenda niet enkel kijken of er op het gewenste tijdstip tijd vrij is, maar eveneens zorgen dat de tijdsintervals voor de bezoeker worden aangepast aan die dienst. (als de dienst een uurt duurt, zullen intervals van een uur getoond worden , indien een half uur …)

Indien u als manager van de zaak bepaalt dat de klant ook een medewerker mag kiezen, is dat eveneens mogelijk.

Tijdstip selecteren
Voorbeeld 2

chevron_right Loodgieters die periodiek een onderhoud van de ketel dienen te doen

Voor loodgieters (of andere beroepen) die periodiek een onderhoud dienen uit te voeren hebben we de terugkerende taken voorzien. Eveneens kunnen zij vanuit planify werkbonnen printen

Terugkerende taken
Voorbeeld 3

chevron_right Winkels en bij uitbreiding voor iedereen die voorzichtig wil omgaan met klantenbezoeken

In de huidige corona tijd dienen we allen erg voorzichtig te zijn met het maken van afspraken of het toelaten van mensen in uw zaak. Hiervoor kan planify een erg handige tool zijn. Met slechts 1 lijntje code past u het afsprakenformulier in uw website in en via de login in de backend kan u medewerkers, diensten, openingsuren, … helemaal zelf beheren.

Formulier op eigen website